Kite

13.03.2013 kl. 14:51

Kitesäsongen öppnades sent för min del. Förra veckoslutet körde vi med Halza ut till Pemarfjärden för att åka lite. Vindarna var väldigt lätta och ojämna. Vädret var strålande soligt och vackert, så inget att klaga på egentligen.

Trots det lätta vädret lyckades vi ta några bra foton. Jag har länge väntat på att fotografera lite kite-action med min Nikkor 12-24 vidvinkel. Dessutom har jag ett nytt set med graderade gråfilter, dessa passade som handen i handsken för detta ändamål! Digitalt denna gång med Nikon D300.

Halza in action

Snön yr!

Me

Jag i motljus. Foto: Johan Halonen

Hej och välkommen.
Till denna blogg skriver jag om diverse saker jag sysslar med. Olika fotoprojekt osv.


Var god och kommentera inläggen om du har tips eller åsikter. Om du inte är intresserad av den tekniska biten så får du gärna se på endast fotografierna och kommentera om du så vill. Ställ gärna frågor om du vill!

Senaste kommentarer

16.07, 09:1012 mm av Sussi
26.05, 21:19Morgondis av Anna-Kajsa
13.05, 20:30Reflektioner av Fanny
24.01, 20:38Kväll vid ån av mkokpåautobnk