Norrsken i Åbo

18.03.2013 kl. 16:47

Igår var det starkt norrsken som syntes i hela landet. Själv satt jag hemma och tänkte "jag har ju sett det i Lappland nyligen". Men under kvällens lopp började min iver växa och vid midnatt gick jag ner till ån. Jag var helt förberedd på att inget syns i centrum på grund av mycket ljusförorening på himlen. Plan A var att fotografera domkyrkan med norrskenet men det syntes inte tillräckligt åt det hållet. Kanske man ändå borde farit ut lite tidigare på kvällen! Under den timmen jag spenderade ute minskade skenet helt och försvann från himlen till slut.

Resultat, en bild och kalla fingrar!

Aurora in Turku

Ses som lite större genom att klicka på bilden, länken går till min Flickr bildström.

Kommentarer (1)
En bild räcker då det blir en av den här kalibern. Jag gillar.
Jeppe18.03.13 kl. 20:33
Hej och välkommen.
Till denna blogg skriver jag om diverse saker jag sysslar med. Olika fotoprojekt osv.


Var god och kommentera inläggen om du har tips eller åsikter. Om du inte är intresserad av den tekniska biten så får du gärna se på endast fotografierna och kommentera om du så vill. Ställ gärna frågor om du vill!

Senaste kommentarer

16.07, 09:1012 mm av Sussi
26.05, 21:19Morgondis av Anna-Kajsa
13.05, 20:30Reflektioner av Fanny
24.01, 20:38Kväll vid ån av mkokpåautobnk